Mexi-quesadillas med spicy pulled chicken og cheddar

  Sprøde mexicansk inspirerede quesadillas med krydret pulled kylling, chilibønner og masser af cheddar. Quesadillas består af to tortillaer med fyld som steges sprøde på panden. Quesadillas kan nemt både spises som aftensmad, frokost eller bare en nem snack. Er du vild med mexicansk mad, så se også min populære opskrift på enchiladas med oksekød eller min mexicansk inspirerede salat to-go.   Antal: 2 pers. Tid: 1,5 time. Ingredienser
  • 400 g. kylling
  • 2 ds. Hakkede tomater
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Chiliflager
  • 1 ds. Chilibønner
  • 1 ds. Majs
  • 4 tortilla wraps
  • 100 g. cheddar
  • Jalapenos
  • Rød chili
  • Creme fraiche
  • Koriander
  • Olie til stegning
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  Fremgangsmåde
  1. Opvarm ovnen til 175 grader, varmluft.
  2. Kom kylling i et fad og krydr med salt og peber.
  3. Rør de hakkede tomater, spidskommen, chilibønner og majs sammen og hæld over kyllingen.
  4. Varm i ovnen i 1 time.
  5. Pil kyllingekødet fra hinanden med to gafler. Bland det sammen med den resterende tomatsauce fra fadet. Smag evt. til med mere salt og peber.
  6. Varme en pande op med lidt olie. Placer en tortilla, herefter ost, fyld og jalapenos. Slut med en tortilla igen.
  7. Steg det sprødt. Vend den om (jeg plejer at bruge en tallerken til at vende mine quesadillas) og steg sprød på den anden side også. Gentag med den anden portion quesadillas.
  8. Server med rød chili, creme fraiche og koriander til.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk