Dadelkugler med appelsin og kakao

Nem opskrift på sundere dadelkugler med appelsin og kakao

  De her dadelkugler er en sundere udgave af havregrynskugler, hvor dadlerne giver dem sødme og cremede konsistens. Appelsin- og kakaosmagen er en perfekt smagskombination og kan sagtens snackes en aften eller stilles på bordet til gæsterne.   Se evt. også disse opskrifter   Antal: ca. 15-20 stk. Tid: 10 min. + 1 time på køl Ingredienser
  • 200 g. dadler
  • 75 g. havregryn
  • 3 spsk. kakao, usødet
  • 1 tsk. Salt
  • 1 appelsin, saft og skal
  • + 3 spsk. kakao, usødet, til at trille dem i
Fremgangsmåde
  1. Blend dadler, havregryn, kakao og salt sammen med saften og skallen fra 1 appelsin.
  2. Stil massen på køl 1 time.
  3. Hæld kakaopulver i en bøtte. Tril dadelmassen til små kugler og rul kuglerne i kakaopulveret.
  Prøvet denne opskrift? Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk   Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: