Pasta Linguine med parmesan og peber - Aftensmad på 15 min.

  En nem pastaret som blot tager 15 min. og kræver få ingredienser.   I denne ret kommer peberet virkelig til sin ret og løfter smagene, så lad vær med at spar på peberet.   Karsen som jeg drysser på toppen er meget atypisk for italienske retter (jeg tror endnu ikke at jeg har smagt en italiensk ret med karse), men jeg synes virkelig at den skaber en balance i smagene med den fede pasta og skarpe pebersmag. Skal den være mere italiensk, kan du erstatte karsen med persille.   Er du vild med hurtige og nemme pastaretter, så kan jeg også anbefale den spicy italienske, pastaret Pasta All'arrabbiata. Se opskriften her.     Antal: 4 pers. Tid: 15 min.   Ingredienser 400 g. Linguine pasta 30 g. smør 3 Fed hvidløg, finthakket Friskkværnet peber eller hele peberkorn, knuste med morter 100 g. parmesan 2 pastr. æggeblommer Salt Karse (kan undlades eller erstattes af persille)    Fremgangsmåde Kog linguine pastaen i 7-9 min. Det skal stadig være al dente. Sigt vandet fra pastaen. (gem 1 dl. Af pastavandet) Smelt smørret på en pande ved middel varme. Steg de finthakkede hvidløg samt godt med friskkværnet peber, af i smørret. Tilsæt 1 dl. Pastavand. Kom pastaen på panden, tilsæt æggeblommer og revet parmesan og vend det sammen, så det bliver godt blandet. Smag retten til med salt og evt. mere peber. Ved servering drysses revet parmesan og nyklippet karse over.