Er du på udkig efter en nem, forfriskende og sommerlig drink, så er hyldeblomst sour svaret!
Hyldeblomst sour er min egen nyfortolkning af sour-drinksene, hvor jeg har brugt min egen hjemmelavede hyldeblomstsaft – du kan også bare købe en eller bruge en hyldeblomst sirup (gør du det, skal du dog skære gevaldigt ned/eller helt fra, sukkersiruppen)
Så blev det igen tid til fredagscocktailen og konceptet er som følgende:
- Min mand og jeg afprøver nye drinks hver fredag
- Torsdagen efter lægger jeg så drinkopskriften op, så i kan nå at handle ind til den
- Fredag er det så jeres tur, til at være bartenderne – Jeg glæder mig til at se jeres resultater. (Husk at del dem med mig på enten instagram med tagget @madogdessert.dk eller på min Facebookside Facebook.com/madogdessert.dk)
Antal: 2 pers.
Tid: 10 min.
Ingredienser
- 12 cl. Gin
- 6 cl. Hyldeblomstsaft (se opskrift her)
- 6 cl. Sukkersirup
- 6 cl. Citronsaft
- 6 cl. Æggehvide
- isterninger
Fremgangsmåde
- Kom gin, hyldeblomstsaft, sukkersirup, citronsaft og æggehvide i en shaker. Ryst den godt, så alle ingredienserne blandes. Smag til.
- Kom isterninger i shakeren og ryst igen i en 10-15 sek. Indtil shakeren er helt kold.
- Kom evt. lidt isterninger i glassene. Hæld drinken over.
- Pynt evt. med hyldeblomst
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler: