Carpaccio – Opskrift på klassisk oksecarpaccio

Hyldeblomtsaft – sukkerfri

Nem opskrift på hjemmelavet, sukkerfri hyldeblomst saft.

Hyldeblomstsaft/hyldeblomstdrik er en forfriskende, sødlig saft som primært består af hyldeblomst og citron, som har trukket i vand over dage.

Saften kan bl.a. blandes op med vand, fryses ned, bruges i madlavning m.m.

 

Antal: 0,75-1 l. Tid: 10 min (+ 2 dage)

Ingredienser

  • 25 hyldeblomstskærme
  • 1 l. vand
  • 300 g. perfect fit, easis
  • 2 spsk. citronsyre
  • 2 citroner, øko

Fremgangsmåde

  1. Ryst hyldeblomstskærmene fri for småkryb og klip alle grenene af. Stil til side.
  2. Kom vand og perfect fit i en gryde og kog op indtil al ”sukkeret” er opløst.
  3. Tag af varmen og tilsæt citronsyre, og saften samt skal fra citronerne.
  4. Kom hyldeblomsterne i og kom låg på. Stil på køl i 2 dage.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloggers delight

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carpaccio – Opskrift på klassisk oksecarpaccio