Pulled pork – sous vide

Antal: 4-8 pers. Tid: 12-18 timer
Ingredienser
1 nakkesteg ca. 2 kg
Rub
2 spsk røgsalt eller alm. salt
1 tsk friskkværnet peber
2 spsk rørsukker
2 spsk sød paprika
1 spsk røget paprika
1 tsk stødt chili
1 tsk spidskommen
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk løgpulver
1 spsk sennepspulver
2 spsk brun farin
Fremgangsmåde
Start med at afpudse nakkestegen. Sørg for at skære scener og fedt af.
Bland alle ingredienser til en rub, og gnid det godt ind i stegen.
Vakuumpak kødet og lad det ligge på køl natten over.
Varm vandbadet op til 75c. Tilbered stegen i 12-18 timer.
Pil nakkestegen fra hinanden med to gafler.
TIP!
Vi kan godt lide en sprød kant, så vi giver den altid 5 min på grill eller ved 250c i ovn.