Flæskestegssandwich med mayonnaise, rødkål og syltede agurker

Rocky road – med brændte mandler, saltkaramel, pistacie og skumfiduser

 

De sidste par dage har jeg delt opskrifter på hjemmelavede skumfiduser, saltkaramel og brændte mandler – jeg endte med at have en del rester tilbage, så fik idéen om at mikse det hele sammen til en lækker omgang Rocky Road.

 

Rocky road er en ”no-bake” kage, hvor hovedingredienserne er chokolade og skumfidus – derfra er det egentlig kun fantasien der sætter grænser.

 

 

Antal: ca. 12-15 stk Tid: 2 timer

 

Ingredienser

 

Fremgangsmåde

  1. Hak de brændte mandler, saltkaramel, pistacie og skumfiduser (medmindre du bruger mini skumfiduser) i mindre stykker. Gem evt. en lille smule af de hakkede pistacienødder, til at drysse over til slut.
  2. Smelt smør og chokolade langsomt, over vandbad.
  3. Beklæd et fad på ca. 20×20 med bagepapir.
  4. Rør de brændte mandler, saltkaramel, pistacienødder og skumfiduserne sammen med den smeltede chokolade og fordel dem herefter i fadet.
  5. Brug en ren palet, som lige er dyppet i koldt vand, til at lave en jævn overflade.
  6. Drys med de sidste hakkede pistacienødder.
  7. Stil på køl i min. 2 timer inden de skæres i firkanter og serveres.

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæskestegssandwich med mayonnaise, rødkål og syltede agurker