Guacamole salsa - Mexicansk avocado dip

Appelsin- og vaniljemarineret laksetatar i kræmmerhuse

Det her er en sød appetizer eller forret, som er perfekt i anledning af fest eller hvis du blot har gæster der skal imponeres.

 

Opskriften er nem og hurtig at lave – ser flot ud og smager fantastisk.

 

Pas på med ikke at bruge alt for meget vanilje, da retten kan ende med at blive for sød. Du kan også erstatte vaniljen med citronskal, hvis du hellere vil have en syrlig ret.

 

Antal: 8 stk. Tid: 20 min.

 

Ingredienser

250 g. laks

1 appelsin

½ tsk. Vaniljepasta

½ Avocado

1 spsk. Finthakket dild

¼ agurk

Havsalt

8 stk. Karen wolf mini kræmmerhuse

 

Pynt

Dild

Skovsyre

Havsalt

 

Fremgangsmåde

Pres saften ud af appelsinen og kom det i en skål. Tilsæt vaniljepasta og 1 spsk. Finthakket dild. Rør det godt sammen.

Skær laksen i helt små tern og vend det i marinaden. Stil på køl i 10-15 min.

Skær avocado og agurk i små tern.

Sigt saften fra laksen og vend det sammen med agurk og avocado. Smag til med salt.

Kom det i kræmmerhusene og anret med dild og skovsyre.

Anret evt. kræmmerhusene i et glas fyldt med salt, så de holdes oppe.

 

Tip!

Husk at frisk laks altid skal fryses i mindst 24 timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guacamole salsa - Mexicansk avocado dip