Græskarrisotto med ristede mandler

Kakao-Havregrød med klementiner

 

Skal du have en omgang hurtig og mættende morgenmad, så er havregrød et godt bud!

Denne havregrød er ret sød grundet kakaoen men med friskheden fra klementinerne harmonere det ret i smagene.

 

Antal: 2 pers.  Tid:  10 min.

 

Ingredienser

  • 2 dl. Havregryn
  • 2 dl. Mælk
  • 2 dl. Vand
  • 1 spsk. kakao
  • Salt
  • 10 g. smør
  • Friske klementiner eller klementinsauce

 

Fremgangsmåde

  1. Kom havregryn, mælk og vand i en tykbundet gryde eller kasserolle.
  2. Tilsæt 1 spsk. kakao og kog det ind til det får den ønskede konsistens.
  3. Smag til med salt og evt. mere kakao.
  4. Når grøden er helt færdig, tages gryden af varmen og smørret røres i.
  5. Server med friske klementiner eller klementinsauce.

 

 

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarrisotto med ristede mandler