Barbecue sauce - perfekt som marinade eller til pulled pork

Stilheden er forbi – bloggen er oppe igen og nu med nyt design

 

Velkommen til min “nye” blog

– jeg håber i vil tage godt imod den og kan lide det nye design. Jeg har forsøgt at gøre det så enkelt og lækkert for jer, som muligt! 🙂

 

Først og fremmest vil jeg gerne dele min begejstring for endelig at få min madblog op at køre igen!

Det har været en længere vej for mig end først antaget, da jeg har skulle tage mange beslutninger om hvilken vej jeg ville gå med min madblog og hvad der ville give bedst mening for mig på nuværende tidspunkt.

Valget faldt derfor på et samarbejde med Bloggers Delight, da det på nuværende tidspunkt giver mig nogle muligheder jeg ellers var lidt begrænsede af.

 

Jeg må nok erkende allerede nu at selvom min madblog er oppe og køre igen, så er der stadig rettelser jeg ikke har fået foretaget og mangler på en del af mine sider men det er på nuværende tidspunkt bare gået op for mig, at man ligesom med husrenovering – nok aldrig bliver helt færdig.. Jeg får i hvert fald hele tiden nye ideer og suger inspiration til mig fra de andre dygtige bloggere. Jeg har så mange idéer oppe i mit hoved – jeg skal bare lige have tid til at udføre dem.

 

Jeg har valgt at udvide min blog med flere kategorier, så fremadrettet vil jeg også dele små glimt af min hverdag – i kan bl.a. se frem til madanmeldelser og en masse rejseindlæg, da min mand og jeg heldigivs deler en meget stor passion sammen – at rejse.

Madbloggen vil naturligvis stadig primært omhandle skønne opskrifter, madoplevelser og køkkentips.

 

Da jeg arbejder fuldtid som digital marketingskonsulent og er i gang med internt salgscoach kursus ved siden af madbloggen, har jeg haft behov for at strukturere min arbejdsdag lidt bedre, så jeg kan nå det hele og stadig have lidt fritid tilbage.

Min plan er at jeg inden længe gerne skulle være nok med igen på madfronten, til at udgive minimum 3 opskrifter om ugen og 2 gourmet opskrifter om måneden. Jeg vil rigtig gerne begynde at dele lidt ud af de rejseoplevelser vi allerede har haft – deribland Vietnam, Kina, Sri Lanka og Maldiverne. Rejseguides og madanmeldelser bliver helt klart også et fokus for mig, da jeg udover at dele ud af min madpassion også godt kan lide at give gode tips og råd ifht. hvad jeg selv har erfaret – jeg nyder ligeledes rigtig godt af andres anmeldelser, inden jeg skal besøge en ny restaurant eller beslutter mig for hvilke land, der bliver det næste, som vi skal rejse til.

 

Og hvorfor gør jeg så alt det her, hvis jeg har så travlt?

 

Jov, nu skal i høre .. Jeg har altid haft en stor passion for mad – både at lave maden men også at spise den – jeg vil nok kalde mig selv for lidt af en Foodie, som man siger, og efter min deltagelse i Masterchef, stod jeg tilbage med en følelse af at det ikke skal slutte her og lige præcis dérfor startede jeg min madblog. Jeg elsker den her helt nye verden, som har åbnet sig for mig. Jeg har fået lov til at reflektere meget over hvad jeg drømmer om og hvor jeg ser mig selv om eksempelvis 5 år.

Jeg har en stor drøm om at udgive en kogebog en dag. Måske en da også en rejseguide? Hvem ved – men en ting er helt sikkert – jeg er vild med at være madblogger – jeg er vild med at dele ud af mine opskrifter og inspirere andre og jeg håber det kan varer ved, for jeg er slet ikke færdig! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbecue sauce - perfekt som marinade eller til pulled pork