Pølsehorn

Kahlua Collins

Lækker drink opskrift af en opgraderet udgave af Tom Collins med kaffelikør

 

Blandingen af Kahlua (kaffelikør), sirup, syrlig lime og boblende danskvand lyder måske ikke som den klassiske sammensætning til en drink og jeg lurede da også lidt første gang jeg så en opskrift men alle fordomme røg til jorden, da jeg først smagte en kahlua collins.

Drinken er en del af mit fredagsdrink-koncept, som betyder at jeg hver torsdag udgiver en ny opskrift på en drink eller cocktail, sådan at i kan nå at handle ind og skåle med mig via instagram (klik her og kom til min instagramside) om fredagen.

 

Opskrift på den lækre, friske drinks kahlua collins

Antal: 2 pers. Tid: 5 min.

Ingredienser

  • 8 cl. Kahlua
  • 4 cl. Sukkersirup
  • 1 lime
  • Danskvand
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Fyld to høje glas op med isterninger.
  2. Hæld først kahlua i glasset. Herefter sukkersirup over.
  3. Skær limen i halve og pres saften ud fra en halv lime, i hvert glas. Kom evt. resten af limene i glassene som pynt.
  4. Top med danskvand.

 

Prøvet denne opskrift?

Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk

 

Vil du gerne holdes opdateret når jeg udgiver nye opskrifter, så kan du finde mig på følgende portaler:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsehorn