Rødkål – Nem opskrift på hjemmelavet rødkål

Antal: 1 portion Tid: 40 min.
Ingredienser
- 500 g. rødkål (ca. ½ hoved)
- 10 g. andefedt (kan erstattes af smør)
- ½ dl. Æblecidereddike
- 1 appelsin, saften herfra
- 3-4 spsk. ribsgele
- 1 tsk. honning
- 7-8 laurbærblade
- 1 kanelstang
- 3 nelliker
- Salt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Snit rødkålen i fine strimler.
- Varm andefedtet op i en stor gryde og sauter rødkålen heri, i ca. 4-5 min.
- Kom de resterende ingredienser i og lad det simre i 35-40 min. (afhængig af hvor meget bid, du stadig vil have i rødkålen)
- Smag til med salt, peber og evt. mere ribsgele
- Server lunt eller opbevar rødkålen på køl, i et skoldet glas, og lun inden servering.
Prøvet denne opskrift?
Del gerne dit resultat med mig på Instagram – brug tagget @madogdessert.dk
Ingen kommentarer endnu